Johanna Häkkinen
(puheenjohtaja)

Olen akupunktiohoitaja, homeopaatti ja Qi & Body Shiatsu –terapeutti. Kyseinen shiatsun tyylisuunta on kehittynyt viimeisten 20 vuoden aikana Israelissa perustuen Zen Shiatsuun, Tao Shiatsuun ja Seiki Shiatsuun. Qi & Body Shiatsun osalta olen parhaillaan senior-tason koulutuksessa.

Yksilön kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua pitkään. Haluan pelkästään yksittäisten oireiden ja sairauksien sijaan ymmärtää laajempia kokonaisuuksia ja täten auttaa asiakkaitani kohti tasapainoisempaa hyvinvointia.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin pitkään IT-alalla henkilöstöhallinnossa. Perheeseeni kuuluvat aviomies, poika ja kaksi lhasa apso-koiraa. Nautin ulkoilusta, pihalla puuhastelusta ja käsillä tekemisestä kuten mm. mosaiikkityöt, virkkaus ja leivonta. Olen aina ollut aktiivinen yhdistysihminen ja nyt olen mukana työhöni liittyvissä yhdistyksissä.

Minna Alenius

Olen viisikymppinen, jo kahden aikuisen lapsen äiti, ranskan kielen maisteri ja tehnyt päätyöni ainakin tähän asti opetustöiden parissa. Tutustuin shiatsuun aikoinaan aikidoharrastukseni myötä ja kiinnostuin siitä niin kehotyöskentelymenetelmänä että kosketushoitona. Opiskelin muun elämän ohessa shiatsuhoitajaksi Suomen shiatsukoulussa 2009-2012 ja sen lisäksi olen opiskellut myös shindo -rentoutusohjaajakokonaisuuden, monenlaista joogaa ja ihmisen fysiologiaa & anatomiaa. Shiatsuhoitoja olen tehnyt pienimuotoisesti ja sivutoimisesti muiden töiden lisäksi ja tulevaisuudessa haluaisin yhä enemmän olla jakamassa hyvää oloa ja hyvinvointia shiatsun kautta, sillä se tarjoaa mielestäni meille ihmisille jos myös eläimille hyvin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollisuuden.

Gunilla Back-Wikholm
(rahastonhoitaja)

Olen Qi & Body Shiatsu –terapeutti, senior taso, akupunktiohoitaja, kätilö ja terveydenhoitaja. Minulla on 4 lasta joista 2 on jo aikuisia ja 1 lapsenlapsi. Työskentelen tällä hetkellä sekä kätilönä että yrittäjänä. Suurin osa asiakkaista tulee luokseni saamaan sekä shiatsua että akupunktiota samalla käynnillä. Koen että tämä on minulle paras tapa kokonaisvaltaisesti hoitaa ihmistä, kun voi yhdistellä eri hoitomuotoja. Tällä hetkellä teen kätilön työni Norjassa.

Terhi Hirvikallio
(some-vastaava)

Olen akupunktio- ja Qi & Body Shiatsu –terapeutti, senior-taso, kirjoittaja sekä ryhmänvetäjä. Työskentelen ja asun Lappeenrannassa.

Shiatsu on lempeä työväline, jolla voi purkaa eri syistä johtuvia tukoksia ja vahvistaa yhteyden virtaamista kehon, mielen, sielun ja sydämen välillä. Kun tämä yhteys on olemassa, ihminen tuntee olevansa kokonainen kaikessa elämän epätäydellisyydessä.

Vapaa-ajallani vietän aikaani perheeni kanssa kotona ja puutarhassa touhuillen. Luen, neulon, valokuvaan ja liikun luonnossa mielelläni.

Mirkka Huhtamäki
(sihteeri)

Valmistuin Suomen Shiatsukoulusta shiatsumestariksi 2015. Sen lisäksi olen osallistunut shiatsun täydennyskoulutukseen eri opettajien johdolla ja mm. intialaisen päähieronnan kurssille. Pidän shiatsusta, koska se on lempeä ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua kokoajan enemmän ja tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi ja asahiohjaajaksi. Taustaltani olen taidekehystäjä ja kuvataiteilija.

Olen mukana Shiatsu Finland ry:n toiminnassa, koska haluan olla osaltani levittämässä oikeaa tietoa shiatsusta ja luomassa verkostoja shiatsun ammattilaisten ja sidosryhmien välille.

Kati Suvanto