Jäsenkirje, joulukuu 2015

1. Puheenjohtajan terveiset
2. Uusi hallitus
3. Uusia tekijöitä etsitään: taloudenhoitaja yhdistykselle
4. Tulevat tapahtumat
5. Yhdistyksen Facebook-ryhmä

1. PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Vuosi 2015 lähenee loppuaan ja on todettava, että elämme monellakin tavalla poikkeuksellisia aikoja. Maailman ja Suomen tilannetta seuraten on käynyt selväksi, että meidän on totisesti yhä enemmän kiinnitettävä huomiota rakkaudesta syntyvään käyttäytymiseen ja toimintaan. Shiatsun avulla voimme saada paljon aikaa, jopa muutettua maailmaa pieni askel kerrallaan.

Shiatsu on kosketuksen taidetta: yksikään sana ei kerro niin paljon kuin tietoinen kosketus. Kosketus on ehdoton edellytys terveelle ja pitkälle elämälle. Kosketuksen kautta rakennamme itsetuntoamme ja arvostusta itseämme kohtaan.

Yhdistys haluaa kuunnella jäsenistöään ja tarjota yhteistä iloa ja synergiaa sekä uskoa tulevaan.

Toivotan hyvää ja levollista joulua kaikille!

Jonna Karoliina Huttunen
puheenjohtaja
jonnakaroliina@gmail.com

 

2. UUSI HALLITUS VALITTIIN

Shiatsu Finland ry:n syyskokous valitsi yhdistyksen hallitukseen uusina jäseninä Anita Lintulan ja Stergios Tsiormpatziksen. Sydämellisesti tervetuloa!

Muina hallituksen jäseninä jatkavat Jonna Karoliina Huttunen (puheenjohtaja), Johanna Häkkinen ja Hanna Kaivola. Kiitos Aleksej Vorobjeffille ja Mirkka Huhtamäelle vuoden 2015 hyvästä hallitustyöskentelystä!

Uuden hallituksen ensimmäinen kokous on tammikuussa.

 

3. TALOUDENHOITAJAA ja HALLITUSTYÖSKENTELIJÄÄ ETSITÄÄN!
Shiatsu Finland ry toivoisi löytävänsä uuden taloudenhoitajan hallituksesta poisjääneen Mirkka Huhtamäen tilalle. Lisäksi hallitukseen mahtuu vielä yksi uusi innokas mukaan. Yhdistys on pieni, joten työmäärää ei ole paljoa. Tule siis mukaan energiseen joukkoomme luomaan yhteistä pohjaa shiatsun ja täydentävien hoitomuotojen hyväksi.

Tiedustelut puheenjohtajalle mahdollisimman pian: jonnakaroliina@gmail.com

 

4. TULEVAT TAPAHTUMAT

4.1. Shiatsukongressi Lontoossa

Shiatsu Finland ry odottaa innokkaana voivansa edistää shiatsun ja täydentävien hoitomuotojen tutkimusta Suomessa. Jäsenillämme on mahdollisuus osallistua syyskuussa Lontoossa järjestettävään shiatsukongressiin. Tarjoushinta ryhmässä kongressiin osallistuville on 150 puntaa (GBP). Normaalihinta on 210 puntaa.

Jos siis haluat osallistua kongressiin kanssamme, maksu tulisi suorittaa 10.1.2016 mennessä. Lisäksi olemme mahdollisesti saamassa järjestäjältä alennusta majoitukseen.

Jos siis olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, olethan pikimmiten yhteydessä: stergios.tsiormpatzis@gmail.com (in english) tai info@shiatsufinland.fi (suomeksi)

Myös ei-jäsenet voivat ottaa yhteyttä! Lisää kongressista voit lukea täältä: http://shiatsucongress.com/

 

4.2. Uusi kurssikokonaisuus:

Galit Shavivin (Israel / Qi&Body Shiatsu Espoo) kurssikokonaisuus ajoittuu vuoden 2016 aikana kolmeen viikonloppuun. Viikonloput olisivat: 9.-10.4.2016, 18.-19.6.2016 ja elokuussa 20.-21.8. Tiedotamme kursseista tarkemmin alkuvuodesta.

Kurssisisältö (in english):

The seminar is combined of 3 weekends, in which we will gradually acknowledge the principles of working with Qi and with our energetic system. All lessons are “hands on” and combined of pure practice of Shiatsu, movement & self/ group conscious practice. One can participate in the lessons separately, though it is highly recommended attending all lessons in order to imply the tools in daily work in an optimal way.
1 st weekend – Mind & Qi
2 nd weekend – Qi, Tsubo & meridians
3 rd weekend – Integration

 

5. SEURAATHAN FACEBOOK-RYHMÄÄMME?

Olethan liittynyt FB-ryhmäämme www.facebook.com/shiatsufinland

Shiatsu Finland ry:n hallituksen puolesta
Jonna Karoliina Huttunen – puheenjohtaja

Comments are closed.